dijous, 4 de desembre del 2014

Segueix-nos per correu electrònic


Vols rebre un correu electrònic informant-te cada vegada que actualitzem el nostre bloc amb una nova entrada?

Nosaltres anirem actualitzant el bloc a mesura que tinguem temps i coses noves a explicar. En principi, la idea és escriure una entrada per cada lloc que visitem. Com que a la majoria de llocs ens hi estarem més de un dia, les actualitzacions del bloc no seran diàries. Per tant, una bona manera de seguir-nos, es subscriure't per rebre un correu electrònic cada vegada que actualitzem el bloc. A continuació t'expliquem com fer-ho, es molt senzill:   * (ATENCIÓ: Nomes disponible des de la versió per a ordinador  (no disponible des de la versió per a telèfons mòbils!)

1r
Baixa fins a la part de baix de tot d'aquesta pàgina, trobaràs un text que diu "SEGUEIX-NOS PER E-MAIL" .

2n
En el requadre blanc, on posa "Email adress...", escriu-hi la teva adreça de correu electrònic i seguidament fes clic al botó de "Submit"

3r
S'obrirà una nova finestra de "FeedBurner Email Subscription Request", on hi sortiran unes lletres una mica deformades. Aquestes lletres s'han d'escriure al requadre inferior i fer clic al botó de "Complete Subscription Request".

4t
S'obrirà una nova finestra del "FeedBurner Email Subscription Request". Aquesta la podeu tancar o fer clic a "Close Window".

5è
Rebràs un correu electrònic de confirmació a l'adreça que hagis donat. Molt important: en aquest correu electrònic hauràs de fer clic a l'enllaç o copiar aquest enllaç i enganxar-lo a l' explorador.

6è
Si ho has fet tot bé, sortirà una pàgina a l'explorador que digui "Email Subscription Confirmed!". D'aquesta manera, només s'haurà d'esperar per rebre un missatge cada vegada que actualitzem el bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada