diumenge, 21 de desembre del 2014

SI SATCHANALAI - 10/12/2014

Uns 50 km al Nord de Sukhothai es troben les ruïnes de la antiga ciutat de Si Satchanalai, fundada el 1250 i residència del príncep de la corona durant els segles XIII i XIV.

El parc arqueològic de Si Satchanalai està al bell mig del no res. No està tan ben conservat com Sukhothai, ni tampoc hi ha instal·lacions per als turistes ni facilitats d'accés. A canvi, és un lloc moltíssim més tranquil i envoltat de natura.


Vam demanar al nostre hostal com arribar-hi i ens van contestar que en transport public impossible, que hi hauríem d'anar en taxi o llogar-nos una moto... Però, va ser tant senzill com anar a la estació d'autobusos, demanar-ho tres vegades i ja estàvem asseguts en un bus amb aire condicionat i tot, que et deixa a uns 4 km del parc arqueològic. Això no és pas un problema, a la mateixa parada del bus, hi ha una botiga que et lloga bicis i et dóna un mapa.


Casualment va coincidir, que el dia que nosaltres hi vam anar, a la tarda, feien una mena de festival de commemoració del lloc, amb fira d'artesans i paradetes amb menjars. Així doncs, aviat es va començar a omplir de gent dels pobles de la zona.



2 comentaris:

  1. Hola parella! Felicitats per les fotos i pel text que les acompanya. Val la pena esperar...
    Suposo que ara esteu a Birmània. Celebrareu el cap d'any birmà?

    ResponElimina
  2. Bon dia!! Si si, ja fa uns dies que vam arribar a Birmània. Aquí la connexió a internet no és massa bona... Anem una mica tard, però que acabeu de passar unes molt bones festes i que tingueu una bona entrada d'any!! Nosaltres encara no sé si farem alguna cosa, la veritat és que més que sensació de Nadal, jo la tinc de vacances en mig de l'agost. Es fa una mica estrany passar tanta calor un mes de desembre.

    ResponElimina