dimecres, 14 de gener del 2015

CHIANG RAI - 21/12/2014



Una mica més al nord de Chiang Mai, es troba Chiang Rai. Una ciutat força menys turística que s'esforça per atreure més turistes. De fet, la ciutat en si, no té gran cosa, però s'hi poden fer excursions molt maques pels voltants. També té algunes construccions recents, les quals han estat dotades amb una aparença de certa antiguitat històrica, possiblement emmarcades en un pla de potenciació turística de la regió. De fet, és una mica com anar a Disney Land. Aquí us en presentem les tres més destacades.

    • El Temple Blanc o Wat Rong Khun วัดร่องขุ่น
      Està situat a les afores de la ciutat, al costat mateix de l'autopista (per permetre l'accés de les grans masses de turistes).




      El Temple Blanc encara està en construcció i consta de diversos edificis, alguns del quals ja estan finalitzats.





      Els edificis principals estan totalment pintats de blanc. Únicament hi ha embegudes unes rajoletes de mirall per crear dibuixos. Aquests mirallets, en reflectir la llum del sol, li donen un aspecte encara més brillant i blanc a les construccions, gairebé com si fossin de plata.







      I... on hi ha plata també hi ha d'haver or. Amb la mateixa tècnica dels mirallets i pintant la façana de color groc, han creat la caseta daurada.





      Tot i voler donar-li una estètica antiga, també ens trobem amb mostres d'escultures contemporànies dins del recinte.





      Allà mateix, s'hi pot veure com treballen en els detalls d'acabats de les construccions i de les figures que més endavant hi col.locaran, així com també les estructures de nous edificis.










        • El Museu Bandaam (o Temple Negre)
          A l'altra banda de la ciutat, igualment a les afores, hi ha el contrapunt al temple blanc, que és conegut com a temple negre. Aquest però, no és cap temple, sinó un museu i la seva aparença és més aviat la del temple del mal.





          Igual que en el cas del temple blanc, el museu també consta de diferents edificacions.





          La majoria de les construccions estan fetes amb una estètica de temple de dolent de la pel.lícula, no obstant, n'hi ha d'altres amb una aparença més contemporània o fins i tot futurista.





          Tot envoltat d'una espessa vegetació.





          En qualsevol cas, val la pena anar-hi, ja que està moltíssim menys massificat que el temple blanc. Això si, no és de tant fàcil accés.





          Aquí és possible trobar-hi un raconet més tranquil, on poder-hi descansar una mica.




            • La Torre del Rellotge
              Igualment seguint l'estètica Disney Land i envoltada per un decorat no gaire idíl.lic, tenim la "famosíssima“ torre del rellotge, que està ubicada al bell mig d'una rotonda al centre de la ciutat.


              De nit, s'hi pot contemplar un espectacle de llum i música en aquest mateix punt.



              Cap comentari:

              Publica un comentari a l'entrada