dimarts, 16 de juny del 2015

HO CHI MINH  -  24/02/2015  al  27/02/2015

La nostra entrada al Vietnam la vam fer per la ciutat més gran del país, és a dir, Ho Chi Minh o Saigón, com se la coneixia antigament, quan encara era la capital de la Indoxina Francesa. Un cop va acabar la guerra del Vietnam, es va rebatejar la ciutat amb el nom de Ho Chi Minh en honor al president Ho Chi Minh (a qui tenen embalsamat en un mausoleu a la ciutat de Hanoi).

Situada al sud del Vietnam, la ciutat no té massa res d'especial, però és bonic fer un tomb pel seu centre i admirar els seus edificis. El seu trànsit és estressant, ja que és un no parar de motos per tot arreu i a totes hores però tot i així val la pena passar-hi un dia passejant.

Motos i més motos

Com que no hi ha massa a explicar, us deixarem un recull de fotografies de la nostra ruta per la ciutat.

Entre gratacels, la Bitexco Financial Tower



Correus
Ajuntament

Palau de la Reunificació
Caminant, caminant vam arribar al Museu de la Guerra de Vietnam, un museu molt interessant i ple de fotografies, helicòpters, avions... exposats per explicar els crims de guerra que van cometre els Estats Units durant la Guerra del Vietnam. No som molt de visitar museus, però aquest està molt bé i us recomanem fer-hi una visita si es vol conèixer més sobre la Guerra del Vietnam.

Aquí hi vam conèixer en Pablo Sigismondi, un geògraf i fotògraf argentí, que es passa els dies viatjant documentant conflictes arreu del món, a través de la fotografia de la seva gent i la seva realitat per ensenyar la situació en la que viuen.

Museu de la Guerra del Vietnam (fotografia cedida per Pablo Sigismondi)



Fins aquí, el resum del nostre pas per l'antiga Saigón.

La cuina del nostre restaurant preferit

.


Des de Ho Chi Minh ens vam desplaçar en avió fins a Da Nang, situat a la costa central del Vietnam. Per anar del centre de la ciutat a l'aeroport vam agafar l'autobús urbà 152 que surt de la gran parada d'autobusos que hi ha molt a prop del mercat de Ben Thanh. Vam pagar 10.000 dongs (uns 0'50 €) per persona (inclòs el suplement per equipatge).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada